De Bouwploeg

Tijd voor een transfer!

Allereerst een dikke dankjewel aan Jeffrey (Artes Woudenberg), Delphine (Artes Depret) en Steven (Artes Roegiers) om jarenlang onze “Op alle terreinen campagne” te hebben gekleurd. Jeffrey, Delphine en Steven zien er nog steeds even stralend uit als 5 jaar terug, maar we vonden het tijd voor iets nieuws.

Het begint bij onze eigen medewerkers!

Onze Constructive People zijn onze grootste troef en spelen een belangrijke rol bij het uitdragen van de Artes spirit, het aantrekken en vinden van nieuwe collega’s.

Daarom hebben we jullie in September 2020 twee vragen gesteld:

  • Op een schaal van 0 tot 10, hoe waarschijnlijk is het dat je Artes zou aanbevelen als werkgever aan vrienden of kennissen?
  • Kan je ons vertellen waarom je deze score geeft?

Met jullie feedback zijn we aan de slag gegaan. Het resultaat is een nieuwe frisse campagne.

De Artes Bouwploeg

Werken bij Artes Group, dat is werken bij de kampioen van de bouw. Dat komt dankzij ons sterke team met verschillende talenten, die perfect op elkaar zijn ingespeeld. Er zijn denkers en durvers, werkhanden, bureauhanden, sporters en supporters, trekkers en plantrekkers. Kraks in rekenen, tekenen en dingen in gang steken. Samen werken ze aan de grootste en uitdagendste werven vanons land.

We smijten ons elke dag en nemen graag initiatief.
We zijn kampioenen die willen blijven groeien. Om te kunnen blijven groeien zijn we steeds op zoek naar nieuwe spelers om de Artes Bouwploeg te versterken.

Drie redenen om de Artes Bouwploeg te versterken.

  • Een enthousiaste bende

Plezier maken op het werk, dat is belangrijk! Onze medewerkers, de Constructive People en Dedicated Developers, kunnen op elkaar rekenen, op en naast de werf. We zijn meer dan collega’s, we zijn ploeggenoten.

  • Samen op ons allerbest

We zijn groot en willen elke dag verder groeien, maar we verliezen nooit ons familiaal karakter. Je komt hier terecht in een joviale sfeer en een geweldige bouwploeg. Samen staan we sterk!

  • Altijd in beweging

We werken samen aan de grootste en uitdagendste projecten van België. En daar zijn we met z’n allen trots op. We smijten ons elke dag, blijven in beweging en nemen graag initiatief. Let’s go!

Artes keeps you updated monthly. Subscribe.