Meiboom Xaverianen 5
Buildings

Meiboomviering op de Xaverianensite

Op de Xaverianensite is de laatste maanden héél hard gewerkt. Op vrijdag 12 april werd het hoogste punt bereikt.

Op de Xaverianensite is de laatste maanden héél hard gewerkt. Op vrijdag 12 april werd het hoogste punt bereikt en dat mocht gevierd worden samen met onze Constructive People!

Over het project: Stad Brugge wil graag hun inwoners actief houden , daarvoor is de aanwezigheid van kwalitatieve sportinfrastructuur noodzakelijk. Ook de culturele activiteit blijft een bezorgdheid. Vandaar komt er ook een aantrekkelijke polyvalente ruimte en een nieuwe hedendaagse bibliotheek.

Met het gebouw en haar omgeving combineert Stad Brugge de begrippen sport, ontspanning en ontmoeting enerzijds met de begrippen ‘milieubewust’, ‘uitnodigend’ en ‘toegankelijkheid’ anderzijds.

Via het multifunctioneel complex zal je sport- , cultuur én bibliotheekactiviteiten kunnen beleven. Er wordt bovendien indoor als outdoor sportinfrastructuur voorzien;
Het gebouw leidt bezoekers op een zelfstandige manier naar hun gewenste dienst en wordt dus toegankelijk voor mensen met een beperking.

Er worden drie fietsparkings een kiss- & ridezone, een laad- & loszone en een ondergrondse parking voor 232 auto’s voorzien.

Artes keeps you updated monthly. Subscribe.