Artes Hart
Artes Group

#merciuitonskot

Een dikke merci!

Ons land en de ziekenhuizen wapenen zich voor de oorlog tegen het coronavirus. Als Constructive People vonden ook wij het belangrijk om onze resterende voorraad mondmaskers te doneren aan de zorgsector. Met dit gebaar willen we onze steun betuigen aan iedereen die het mogelijk maakt om deze crisis tegen te gaan.

Vandaar een dikke merci! Aan al het zorgpersoneel dat zich ongelofelijk hard inzet. Aan alle IT'ers die hun best doen om het telewerken zo vlot mogelijk te maken (ja, ook onze IT dienst). Aan alle winkeliers die zorgen dat de rekken gevuld blijven. Aan de chauffeurs die ons bevoorraden. De afvalophalers die zorgen voor propere straten. Aan de administratieve functies voor wie thuiswerken onmogelijk is. Kortom, aan iedereen die helpt tijdens de crisis!

Bij Artes zoeken we altijd naar constructieve oplossingen. Afstand houden in de bouw is helaas moeilijk. Daarom liggen ook bijna alle Artes werven stil tot 5 april. Voor onze werfleiding, administratieve diensten en ondersteunende diensten is telewerken momenteel de norm.

Hou het veilig en gezond. Zorg voor jezelf, je familie en elkaar.

#samentegencorona

Artes keeps you updated monthly. Subscribe.