Nick
Buildings

Nick werkt al meer dan 2 jaar als werfleider bij Artes

“Samen met je werfteam iets opbouwen zorgt voor veel voldoening in je job.”

Na een succesvolle en leerrijke stage van zo’n 5 maanden bij Artes koos Nick in september 2016 voor een vaste job bij Artes Roegiers.

“Als werfleider ben je verantwoordelijk voor de dagdagelijks organisatie op de werf. Het reilen en zeilen op de werf is mijn verantwoordelijkheid. Het schept veel voldoening om samen met je werfteam van Artes iets op te bouwen. De continue nieuwe uitdagingen en samenwerken met eigen personeel zijn dingen die me het meest aanspreken in mijn job als werfleider.”

Momenteel is Nick werfleider op de werf van het Modemuseum in Antwerpen. “Op de werf zal je niet vaak hetzelfde doen. Bepaalde processen komen terug met zijn verschillende fases maar een werf is nooit hetzelfde. Elke dag is anders en je weet nooit helemaal zeker wat de dag zal brengen. Deze factor zorgt er voor dat het werk nooit saai wordt.”

“Verder Artes is een groeiend bedrijf die je veel kansen biedt als starter. Er is voldoende ondersteuning om te groeien en jezelf verder te ontplooien in je job. Tijdens de interne opleidingen leer je ook uit ervaringen van anderen.”

Artes keeps you updated monthly. Subscribe.