Professionals

Where smart becomes smarter

SMART ASSE SEB 44

Wat is SMART?

Werken bij Artes, dat is continu bijleren en jezelf blijven ontwikkelen. Hoe wil jij verder bouwen aan je carrière: je expertise uitbreiden, meer verantwoordelijkheid krijgen, leiding geven aan een team of zelfs een volledig andere richting inslaan? Jij beslist. Met onze praktische en theoretische trainingen leren we je de kneepjes van het vak en helpen we je groeien. En dat doen we op een slimme manier: on the job, in onze eigen SMART-opleidingscentra of extern.

De sterktes van SMART

Uitgebreide vaardigheden

Je ontwikkelt de sociale of leidinggevende skills die je nodig hebt om slim te groeien in je carrière.

Multidisciplinair aanbod

Zin om een andere weg in te slaan? De mogelijkheden binnen Artes Group zijn breed: van technieken naar waterbouw, van uitvoering naar binnendienst… Jij stippelt je eigen route uit, wij zijn graag je gids.

Actieve kennisdeling

Samen smarter. Binnen de Artes Group hebben we al héél wat expertise opgebouwd, die delen we graag met elkaar. Onderling tussen collega's, maar ook met de zusterbedrijven.

Groeien volgens je eigen keuze

Groeien volgens je eigen keuze

Het vaste opleidingstraject vul je aan met opleidingen naar eigen keuze, volgens jouw interesses en ambities. Dat kan intern, maar ook extern of met specifieke coaching op maat.

SMART ASSE SEB 58
  • Praktijk

In onze fysieke SMART-opleidingscentra ga je aan de slag op een unieke werfsimulatie. Een veilige omgeving waar je extra disciplines kan aanleren. Onze ervaren ploegbazen en werfleiders helpen je zo groeien en je carrière naar een hoger niveau tillen. In je job krijg je al snel veel verantwoordelijkheid en uitdaging. Zelfstandig werken? Daar geven we je de ruimte voor. En fouten maken mag, samen leren we eruit. Kom je uit een volledig andere branche, maar wil je ook een expert worden in de bouw? SMART is jouw wegwijzer.

20210907 165239
  • Theorie

Je kan verschillende technische opleidingen volgen bij onze eigen experts of extern. We combineren die technische trainingen met sociale vaardigheden of leiderschapsvaardigheden. Heb je de vaste trajecten al doorlopen? Dan krijg je trainingen specifiek op jouw maat. Wil je een andere weg inslaan op je carrièrepad? Dat kan. Van metselwerk naar kaleien of van projectleider bouw naar directeur technieken, als onze multidisciplinaire bouwgroep leren wij je de nodige skills aan.

Het geeft me veel voldoening om ervaring en passie te kunnen doorgeven aan jonge gasten. Het is zo mooi om te zien hoe ze beter worden in wat ze doen en om een deel te zijn van hun groei naar succes in hun carrière.
Jelle, ploegbaas Restauratie

Vacatures

Klaar om jouw carrière bij Artes een smart kickstart te geven? Vind de vacature die bij jou past.

Artes keeps you updated monthly. Subscribe.