SMART

A smart move in your career

A 04709

Wat is SMART?

Wie Artes zegt, zegt continu bijleren en jezelf ontwikkelen. Daar gaan we als mensgerichte organisatie keihard voor: we investeren volop in de groei van onze collega’s, de Constructive People.

En SMART? Dat is onze langetermijnvisie om op een slimme manier te groeien. Met theoretische en praktische opleidingen in onze SMART-opleidingscentra, maar ook on the job. Beginnend of ervaren specialist, bediende of arbeider, met onze trainingen, mentoring en coaching leer je de kneepjes van het vak. Samen halen we de expert in jou naar boven.

School of leerinstituut? Bezoek ons opleidingscentrum en laat je studenten ervaren hoe het leren bij Artes in zijn werk gaat en hoe de theorie toegepast wordt in de praktijk.

CTA

Voor wie is SMART?

A 02350
  • PRAKTIJK

In onze fysieke SMART-opleidingscentra ga je aan de slag op een unieke werfsimulatie. Een veilige omgeving waar je volop kan experimenteren en een voorproefje krijgt van je toekomstige werkplek. Fouten maken? Da’s oké, we zijn er om te leren. Onze ervaren ploegbazen en werfleiders die al jarenlang in het vak staan, helpen jou groeien. Ook scholen of leerinstituten zijn welkom in ons opleidingscentrum, zo ervaren de studenten hoe het leren bij Artes precies in zijn werk gaat en zetten ze de theorie om in praktijk.

A 04505
  • THEORIE

Je kan verschillende technische opleidingen volgen bij onze experts met jarenlange ervaring. We combineren die technische trainingen met sociale vaardigheden die cruciaal zijn in onze branche. Denk aan leiderschapsvaardigheden of opleidingen rond veiligheid. Zo moedigen we je aan om verder te groeien in je carrière. Maar da’s niet alles: we mentoren je ook on the job. Actieve kennisdeling is waar het ons om draait, zowel onder collega's als tussen zusterbedrijven. Op die manier creëren we een rijke leeromgeving waar iedereen iets van elkaar opsteekt.

SMART ASSE SEB 110

Stage lopen bij Artes? Smart move!

Als stagiair bij Artes volg je projecten van heel dichtbij op met een mentor aan je zijde. Je start in de afdeling die het best bij jouw skills aansluit. Een slimme zet om te bouwen aan je toekomstige carrière!

Stage bij Artes

Vacatures

Klaar om jouw carrière bij Artes een smart kickstart te geven? Vind de vacature die bij jou past.

Artes keeps you updated monthly. Subscribe.