IMG 20210819 145906
Restoration

Renovatie kasteeldomein

Artes Woudenberg specialiseert zich in het restaureren van zowel geklasseerde monumenten als niet-geklasseerde gebouwen. Dankzij de jarenlange ervaring en vakmanschap neemt men een belangrijke positie in binnen de Belgische restauratiesector. De laatste jaren blijft het niet alleen bij totaalrenovaties van kerken, kathedralen en burchten maar nemen ook herenhuizen en beschermde burgerwoningen een groter aandeel in in de orderportefeuille.

Begin oktober vangt een nieuw project aan waarbij na de renovatie- en restauratie van een bestaand pand het zal omgetoverd zijn tot een gezinswoning. Hierbij wordt het volledig interieur gestript, opnieuw opgebouwd en ingericht. Ook de buitenschil van het gebouw zal volledig in ere hersteld worden, mede door het plaatsen van een nieuw dak, nieuw buitenschrijnwerk en het opfrissen van de gevels. Nieuwe elementen worden hierbij zorgvuldig ingewerkt met respect voor het erfgoed. Naast het hoofdgebouw wordt ook bestaande bijgebouwd gerestaureerd en nieuw gecreëerd.

De kwaliteit van de restauratiewerken, die bijna hoofdzakelijk worden uitgevoerd met eigen mensen, is één van de grote handelsmerken van Artes Woudenberg. Met een eigen schrijnwerkerij en steenhouwerij kunnen we steeds terugvallen op de nodige expertise.

Similar sites

Our sites
Artes keeps you updated monthly. Subscribe.