Artes steunt Kom op Tegen Kanker

Kom op tegen kanker 5

Artes steunt Kom op Tegen Kanker

Artes sponsort sinds 2017 de 1000km voor Kom op Tegen Kanker. We hebben in 2017 afscheid moeten nemen van een trouwe collega die overleden is aan kanker. Zijn broer, ook een Artes-collega, nam het initiatief om samen met enkele collega’s de 1000km te fietsen. En met succes.

Kom op tegen kanker 2

Het hemelvaartweekend is al enkele jaren 1000km-weekend. Dan gespen 16 fietsers hun fietshelm vast, klikken ze hun schoenen in hun pedalen, en fietsen ze ten voordele van de strijd tegen kanker. Samen met duizenden zielsgenoten trappen onze constructive people tegen kanker. En dat vier dagen lang.

Kom op tegen kanker 6

Per deelnemend team schenken we 5.500 € aan Kom op tegen Kanker. Dit bedrag wordt verzameld door allerlei leuke initiatieven gedragen en georganiseerd door onze mensen.

Voor de editie van 2020 staan opnieuw heel wat acties op het programma: de verkoop van ons eigen “Artestique-bier”, een quizavond en een spinning marathon.

Ons maatschappelijk engagement is groot en als bedrijf voelen we ons heel nauw betrokken bij dit initiatief en willen we deze organisatie ten volle blijven ondersteunen.

Blijf op de hoogte van alle initiatieven en moedig onze constructive people aan via facebook.

Restez au courant de nos actualités et de tous nos projets !