Kunnen wij op jou rekenen?

Foto jobdievooruitgaat h

/ Tender Engineer/Calculator

Word jij onze nieuwe Tender Engineer/Calculator?

Als Tender engineer sta jij in voor het verzamelen van alle relevante informatie om aan de slag te gaan met een aanbestedingsdossier. Je staat hiervoor in nauw contact met de externe partners, de klant en de ontwerppartners. Je bezoekt de toekomstige bouwplaats en schakelt tevens op het juiste moment de expertise in van je collega’s. Voor elk dossier onderzoek je mee de financiële haalbaarheid van het project en stel je alternatieven voor.


Ontdek hier onze vacatures 👇

Bedienden AD 17

De motoren van Artes Group: de offertedienst!

Onze Maarten, al bijna 8 jaar werkzaam als Tender Ingenieur bij Artes TWT, deelt graag persoonlijk zijn ervaringen over het zijn van onderdeel van de offertedienst.

Maarten Swings

Maarten, wat houdt een job als Tender Ingenieur binnen Artes precies in?

Maarten: Binnen Artes heeft een Tender Ingenieur een zeer gevarieerd takenpakket. Kort samengevat zijn wij verantwoordelijk om een project binnen te halen en vervolgens de mensen in de uitvoering werk te geven. Aangezien de offerte met de beste prijs-kwaliteitverhouding gekozen wordt door de opdrachtgever, is het noodzakelijk om vanaf het begin de juiste strategie te bepalen. Hiervoor bekijken we verschillende aspecten: uitvoeringsmethodes, planning, varianten, optimalisaties, strategische partnerships, de scherpste marktprijzen… Daarna beginnen we met de opmaak van de offerte: prijs, plan van aanpak en planning.

Zijn er vooroordelen die niet helemaal waar zijn?

Maarten: Toen ik deze vraag las, was mijn eerste gedacht: wie vooroordelen heeft, kent de job nog niet goed. Ik kan me inbeelden dat mensen denken dat het puur bureauwerk is, eenzaam achter de pc wat getallen uitrekenen. Maar dat is het al lang niet meer...

Lees hier het volledig interview!

3 redenen om de Artes bouwploeg te versterken

Een enthousiaste bende

Plezier maken op het werk, dat is belangrijk! Onze medewerkers, de Constructive People en Dedicated Developers, kunnen op elkaar rekenen, op en naast de werf. Je krijgt niet alleen collega’s, je krijgt ook ploeggenoten.

Samen op ons allerbest

e zijn groot en willen elke dag verder groeien, maar we verliezen nooit ons familiaal karakter. Je
komt hier terecht in een warme sfeer en een geweldige bouwploeg. Samen staan we sterk!

Altijd in beweging

We werken samen aan de grootste en uitdagendste projecten van België. En daar zijn we met z’n allen
trots op. Je kan je elke dag smijten, je blijft in beweging en je krijgt de kans om initiatief te nemen. Let’s go!

Artes houdt rekening met je ambities en noden. Ik ben gestart als projectingenieur, maar nu werk ik met veel plezier op de dienst calculatie.
Wouter - Tender Engineer

Een job bij Artes Group?

Hier krijg je de kans om te groeien naar een niveau waar we samen trots op zijn. Onze Constructive People en Dedicated Developers maken het verschil.

Artes Group houdt je graag op de hoogte. Ontdek onze nieuwste ontwikkelingen!