Artes Academy april 21 5

Artes Academy opleidingscentrum

Deelnemers maken kennis met het dagdagelijks gebeuren op de werf.

We hechten veelbelang aan ontwikkeling en groei waardoor ons eigen praktijkcentrum"Artes Academy" tot stand kwam. We geven hierdoor de kans aan vakscholen,startende werf- en projectleiders en arbeiders om meer kennis te ontwikkelenrond specifieke onderwerpen en technieken in de bouwsector. We willen deelnemers laten voelen hoe het er op de werf aan toe gaat. Zo stomen we hen klaar om direct aan de slag te kunnen na hun opleiding. Alle opleidingen worden gegeven door onze eigen experten: een ploegbaas en werfleider.

We richten ons op 4 pijlers dieminder aan bod komen tijdens hun (school)opleiding. En krijgen zo meer voelingmet het dagdagelijks gebeuren op de werf. Tijdens de opleiding krijgen ze meer voeling met de verschillende materialen, leer je uitvoeringsplannen maken en een duidelijk plan van aanpak.

Vakscholen kunnen bij ons terecht om hun lessenpakket verder aan te vullen met competenties naar keuze. Doordat we over de juiste infrastructuur beschikken kunnen hier dieper op in gaan.

Ben jij ookenthousiast en wil je graag meer informatie?

Artes Group houdt je graag op de hoogte. Ontdek onze nieuwste ontwikkelingen!