1551352737
Technieken

Artes Group groeit met Van Maele aan haar zijde

Sinds eind December 2018 heeft Artes Group haar inhouse expertise versterkt door de collega’s van Van Maele nv te verwelkomen binnen de Artes familie.

De omzetcijfers van 2018 en de stijging van het aantal medewerkers tonen aan dat Artes Group een sterk groeiende onderneming is. De dochterondernemingen binnen de groep zijn een referentie op vlak van burgerlijke bouwkunde, gebouwen, waterbouw en restauratie. De verschillende bedrijven (Artes Depret, Artes Roegiers, Artes TWT en Artes Woudenberg) zitten over heel België verspreid. De expertise van Artes Group gaat nog veel verder. Onze specialisatie in projectontwikkeling uit zich in Artes Projects en CAAAP, een dochterteam van Dedicated Developers. Artes Prefab zorgt voor de interne productie van prefabbeton.

Sinds eind December 2018 heeft Artes Group haar inhouse expertise versterkt door de collega’s van Van Maele nv te verwelkomen binnen de Artes familie. Van Maele nv is een kwaliteitslabel binnen hun domein. Het familiebedrijf uit Varsenare is gespecialiseerd in sanitaire en HVAC installaties. In het verleden heeft Van Maele meermaals bewezen een betrouwbare partner te zijn. Van Maele nv zal binnen de Artes Group haar activiteiten blijven uitvoeren onder dezelfde naam en dit onder leiding van het actuele management team dat aan boord blijft.Van Maele wordt aangesteld als aannemer sanitair en HVAC voor CAAAP, de projectontwikkelaar binnen de Artes Group, maar zal eveneens projecten voor andere bedrijven en besturen blijven uitvoeren die niet tot de Artes Group horen.

“Door de uitgebreide expertise en uitwisseling van kennis, ervaring, personeel en materieel is dit een enorme meerwaarde en zetten we een belangrijke stap richting een multidisciplinaire bouwgroep”, zegt Robert Hoornaert, CEO binnen de Artes Group.

Artes Group houdt je graag op de hoogte. Ontdek onze nieuwste ontwikkelingen!