Bedienden TWT 38
Artes Group

Artes is trotse partner van Brugge.INC

Brugge.inc zet Brugge op de kaart als ondernemers- en innovatiehub!

In aanwezigheid van minister Hilde Crevits werd het actieplan Brugge.inc op 23 november officieel voorgesteld aan de pers.

De voorbije jaren investeerden ondernemers, overheid en onderwijsactoren sterk in de Brugse regio. Toch trekken innovatieve groeibedrijven nog al te vaak naar andere oorden. "De regio mist zo een kostbare bron van creativiteit en toegevoegde waarde", klinkt het.

Brugge.inc zal stad Brugge en de Brugse regio nog prominenter op de kaart te zetten als topbestemming voor ondernemerschap en innovatie. Vanaf januari vestigt de nieuwe vzw Brugge.Inc zich in Mijn Brugge, vlakbij het station. Drie start-ups zullen er reeds hun intrek nemen. Er komt ook een uitvalsbasis op Oud Sint-Jan. Dit kenniscentrum zal de innovatie en flexibiliteit van start-ups verenigen met de kennis en expertise van grotere ondernemingen en andere kennisinstellingen.

Er werd gekozen voor grote, lokale bedrijven als partner voor het ambitieuze project. Onder andere Artes, CNH, bedrijven uit de haven van Zeebrugge, het ziekenhuis AZ Sint-Jan en diverse onderwijsinstellingen zullen mee hun schouders zetten onder Brugge.inc.

Vanuit Artes steunen we dit project niet enkel financieel maar ook met onze expertise in ondernemerschap.

Bekijk hier de reportage van FOCUS.

Artes Group houdt je graag op de hoogte. Ontdek onze nieuwste ontwikkelingen!