DSC 5710 LR Large

Artes laat de MUG-Heli vliegen

Artes Group gaat opnieuw in zee of liever in de lucht met de MUG-heli.

Artes Group gaat opnieuw in zee of liever, in de lucht met de MUG-heli. Dit nieuws maakten we vandaag bekend aan de ABC-Toren te Zeebrugge. Door ons sponsorcontract nog eens 3 jaar te verlengen willen we bij Artes de gevleugelde held bedanken voor zijn dagdagelijkse inzet.

“In ons bedrijf staan de medewerkers en hun familie centraal. Onze baseline: Constructive People, ondersteunt dit. Tijdens de werken zorgen we vaak voor overlast in de werfzone door geluid, stof en verkeersbelemmering. Als duurzame onderneming willen we deze ongemakken beperken en iets teruggeven aan de omgeving. De sponsoring van de MUG-heli past perfect in deze filosofie” zegt Robert Hoornaert (gedelegeerd bestuurder Artes Group).

De voorbije jaren kon de MUG-heli al veel levens redden.
Rune (3,5 jaar), zoontje van Tom Lanckriet, technisch commercieel manager bij Artes, werd 2 jaar geleden gered door het team van IMDH. Toen Rune 1 jaar was kreeg hij plots hevige oncontroleerbare koorts na enkele inentingen. De spoedarts van de MUG-heli was tijdig ter plaatste om de toestand van Rune te stabiliseren. Kathleen, mama van Benjamin Vanspeybrouck, projectingenieur bij Artes werd door de heli overgebracht naar het AZ Sint-Lucas na hartproblemen. Beiden danken ze hun leven aan het bestaan van de IMDH vzw.
Het team van IMDH werd vandaag op Artes terrein uitgebreid in de bloemetjes gezet door de campagne ‘Merci MUG’.

We zijn als bedrijf de MUG-heli heel dankbaar en bijzonder trots om dit initiatief te steunen en ons steentje bij te dragen zodat de MUG-heli en zijn team kunnen ingrijpen bij dringende hulpverlening.

Bekijk hier de reportage van Focus WTV!

Artes Group houdt je graag op de hoogte. Ontdek onze nieuwste ontwikkelingen!