Kantoorgebouw 29102021 5
Gebouwen

De eindsprint naar het nieuw kantoorgebouw is ingezet!

De voorbije maanden hebben we niet stilgezeten en zo komt ons nieuwe kantoorgebouw stilaan in de afwerkingsfase. We geven je een stand van zaken en tellen samen met je af naar april!

Whats App Image 2021 11 17 at 11 31 29

De afgelopen maanden stond ons zusterbedrijf Van Maele in voor de technieken. Daarnaast werden ook alle gipskartonwerken, de verhoogde vloeren en de koelplafonds geplaatst. Alle isolatie- en chapewerken binnen zijn afgewerkt. Ook de buitengevel (schrijnwerk en gevelsteen met isolatie) is klaar. De glazen binnenwanden worden in de loop van december geplaatst.

In 2022 starten we met de afwerking zodat we in april kunnen verhuizen. Dit zijn de werken die nog op de planning staan voor we kunnen beginnen aan de Grote Verhuis: buitenaanleg, schilderwerken, tapijt plaatsen, meubels, binnenschrijnwerk, vaste meubels (refter, balie, kitchenettes…), opstart technieken (verlichting, ventilatie, verwarming) en tot slot de eigenlijke verhuis zelf. Je merkt het: we zitten in de laatste sprint naar de eindmeet. We verwelkomen jullie graag op 23 april om dit kunstwerk (gemaakt voor en door onze Constructive People) te komen bewonderen tijdens het personeelsfeest.

Whats App Image 2021 11 17 at 11 31 28
Kantoorgebouw 29102021 1
Artes Group houdt je graag op de hoogte. Ontdek onze nieuwste ontwikkelingen!