Ney and partners Vilvoorde 01 neyandpartners preview
Burgerlijke bouwkunde

Eind oktober starten de werken aan de nieuwe Fiets- en voetgangersbrug in Vilvoorde.

Eind oktober 2020 starten de werken aan de nieuwe fiets- en voetgangersbrug te Vilvoorde. De nieuwe brug zal de nieuwe stadswijk 4 Fonteinen met het park 3 Fonteinen verbinden.

Over het Kanaal Brussel-Schelde starten onze Constructive People met het realiseren van een oeververbinding. De brug zal deel uitmaken van de fietssnelweg 'Ringroute Brussel'.

Het project wordt een echte eyecatcher in Vilvoorde! Het omvat de bouw van een beweegbare dubbele basculebrug. Technologisch is de beweegbare brug is een echt huzarenstukje. Grote schepen moeten er snel onderdoor kunnen. Er wordt ook een liftbediening voorzien waarbij fietsers tot het brugniveau gebracht worden. Via de brug zullen fietsers en voetgangers makkelijker en veiliger van de ene naar de andere oever kunnen.

De werken starten met de bouw van een nieuwe oeverconstructie en de funderingen van de brug. Ondertussen wordt de stalen brug voorbereid in het atelier van de staalconstructeur. In de zomer van 2021 zullen we de brug ter plaatse monteren.

Ney and partners Vilvoorde 02 neyandpartners preview

© Foto@ Ney en partner

Ney and partners Vilvoorde 03 neyandpartners preview

© Foto@ Ney en partner

Artes Group houdt je graag op de hoogte. Ontdek onze nieuwste ontwikkelingen!