IMG 20210311 WA0004

Kennis delen doen we.

Diverse interne brainstormsessies dagen ons keer op keer uit te evalueren en evolueren.

Naarjaarlijkse gewoonte organiseren we de Artes Built dag die nu uitzonderlijk inmaart zal plaatsvinden. Door deCovid maatregelen zijn we genoodzaakt het concept dit jaar een beetje aan tepassen en ook het aantal deelnemers te downsizen.

De Artes Built kentzijn oorsprong zo’n 10-tal jaar geleden waarbij in de gebouwenafdeling hetwerfresultaat (de rentabiliteit) kritisch werd geanalyseerd.

Op basis van diversebrainstormsessies konden zowat alle naar voor gebrachte items die een gunstiggevolg hadden op de rentabiliteit gebundeld worden in een 4-tal kernwoorden:initiatief nemen, onderhandelen, opvolgen en constructief samenwerken. Deze kernwoordenwerden op een koffietas gezet als blijvende herinnering aan deze dag.

Om deze materie naverloop van tijd opnieuw leven in te blazen werd de rentabiliteitsdag, laterverandert naar Artes Built in het leven geroepen. Op deze namiddagstaan we stil bij de items die uit de vorige brainstormsessies kwamen,her-evalueren we de huidige werking en wordt gekeken wat een opfrissing vraagt.

Dit jaar vinden deArtes Built dagen plaats op woensdag 10 en donderdag 11 maart, telkens in denamiddag op verschillende locaties. De manier om enkelecases te bespreken en informatie te delen met elkaar.

Artes Group houdt je graag op de hoogte. Ontdek onze nieuwste ontwikkelingen!