DSC 4520 LR
Technieken

Meet the team!

Ploegbaas Michel werkt al zes jaar in het AZ Sint-Jan te Brugge

Van Maele AZ Sint Jan 11
  • Constructive People: Michel Leveque
  • Terrein: technieken, Van Maele
  • In dienst sinds 2012
  • Functie: ploegbaas

Acht jaar geleden begon Michel bij Van Maele als ploegbaas. Samen met zijn team is hij ondertussen al zes jaar verantwoordelijk voor het onderhoud van de technische installaties in het AZ Sint-Jan te Brugge.

“Van Maele staat al 30 jaar in voor het onderhoud van alle installaties in het ziekenhuis AZ Sint-Jan te Brugge. Zes jaar geleden werd ik ploegbaas van dit ‘project’. Als ploegbaas sta ik in voor het coördineren van de werken op de site. Het is zoals een ploegbaas op eender welke werf maar dan in een bestaand gebouw met héél veel technische installaties.

Mijn werkdag start om 14u30. Wekelijks heb ik overleg met de directie van de technische dienst van het ziekenhuis. We bespreken de werken en ik geef hen raad en advies. Om 16u30 start ook de rest van het team. We beginnen met een briefing en overlopen de werken die vandaag op de planning staan. Vervolgens gaan we aan de slag en werken we door tot 02u30 ’s nachts.

We werken ‘s nachts omdat het ziekenhuis overdag volledig operationeel moet blijven. Tijdens een onderhoud is het vaak nodig om bijvoorbeeld het water af te sluiten. Omdat het ziekenhuis moet blijven draaien is dit overdag niet mogelijk. De werking van het ziekenhuis ligt dus ook een beetje in onze handen. We staan zowel in voor het onderhoud van de installaties als dringende depannages.

Als ploegbaas heb ik een job met veel verantwoordelijkheden. Ook de afwisseling is een pluspunt. Vergaderen, coördineren, materiaal bestellen, … de afwisseling zorgt ervoor dat ik al zes jaar graag ’s nachts kom werken. Naast het werk is ook de teamspirit belangrijk en die zit goed hier in Brugge!"

Van Maele AZ Sint Jan 14
DSC 4520 LR
DSC 4296 LR
Van Maele AZ Sint Jan 51
DSC 4475 LR
Artes Group houdt je graag op de hoogte. Ontdek onze nieuwste ontwikkelingen!