Wielsbeke

Openwerfdag sportcomplex Herniewenburg Wielsbeke

In het voorjaar van 2021 werd de werf van het nieuwe sportcentrum op domein Hernieuwenburg opgestart. Naar verwachting wordt de ruwbouw in september afgerond. Tijdens een openwerfmoment op vrijdagavond 3 september kan het publiek uitzonderlijk de werf betreden en meer informatie krijgen over de nog geplande werken en de toekomstige invulling van het sportcomplex.

Wie ingeschreven is, krijgt in een groep van maximum 15 personen een exclusieve rondleiding doorheen de ruwbouw van het nieuwe sportcomplex, langs verschillende infopunten van architecten, aannemers en de sportdienst. Bij iedere stand krijgt de bezoeker een korte uitleg over de toekomstige activiteiten en nieuwigheden op de site.

De rondleidingen verlopen in tijdsblokken met start om 18u, 18u30 en 19u (onder voorbehoud). Aansluitend kan er nog nagepraat worden bij een drankje, aangeboden door het gemeentebestuur in cafetaria Hernieuwenburg.

Vooraf inschrijven is verplicht en kan vanaf maandag 16 augustus via https://inschrijvingen.wielsbeke.be/. Meer info: www.wielsbeke.be!

Artes Group houdt je graag op de hoogte. Ontdek onze nieuwste ontwikkelingen!