IMG 0287 Large
Gebouwen

Studenten Odisee op werfbezoek

Omdat we bij Artes graag inzetten op de begeleiding tussen studies en carrière verwelkomen we ook dit jaar de studenten van Odisee!

Omdat we bij Artes inzetten op de begeleiding tussen studies en carrière mochten we ook dit jaar de studenten van Odisee rondleiden op onze werven!

Op 1 en 8 oktober kwamen de studenten van de 2e bachelor bouw op werfbezoek. Het bezoek startte in de voormiddag in Gent. We bezochten de werf De Nieuwe Dokken, een ambitieus project die focust op duurzaamheid. Deze focus brengt ook nieuwe technieken met zich mee die aan de studenten werden uitgelegd aan de hand van enkele voorbeelden.

Op weg naar Antwerpen maakten we een tussenstop in onze Prefab fabriek te Kruibeke. Hier kregen de studenten een rondleiding en een presentatie door de directeur van Artes Roegiers, Johan Van Overwalle over de bedrijfsstructuur van Artes.

In de namiddag ging het bezoek verder in het KMSKA te Antwerpen. De complexiteit van dit grote project werd uitvoerig uitgelegd en besproken. Om deze goed gevulde dag af te sluiten kregen de studenten een drankje en de mogelijkheid om vragen stellen aan onze Constructive People!

Artes Group houdt je graag op de hoogte. Ontdek onze nieuwste ontwikkelingen!