10 jaar prefab 3
Prefab

Tien jaar Artes Prefab, hoera!

De voorbije 10 jaar bouwde Artes Prefab mee aan 360 Artes werven en produceerden ze meer dan 40.000 prefab-elementen.

Tien jaar geleden werd binnen de Artes Group een eigen prefab-afdeling opgericht. De eerste opdracht was in juli 2009 toen we meewerkten aan de bouw van de Van Cauwelaertsluis. Daarna volgenden enkele grotere projecten.

In de voorbije tien jaar is Artes Prefab gegroeid tot een solide bedrijf met expertise en tonnen ervaring. Zoals altijd ligt de lat hoog bij Artes, maar de inzet en het enthousiasme van de Constructive People ook waardoor de prefab-afdeling nog steeds verder groeit en uitgebouwd wordt.

Ook qua innovativiteit blijven we niet achter. We proberen nieuwe dingen en breiden het gamma steeds verder uit. Naast klassieke balken en wanden werken we vandaag ook meer met elementen uit architectonisch beton (terrassen, plinten…).

We bouwden de voorbije 10 jaar mee aan 360 Artes werven en produceerden we meer dan 40.000 prefab-elementen. We zijn trots op dit resultaat en willen het team van Artes Prefab oprecht bedanken om iedere dag het beste van zichzelf te geven en een goed en mooi product af te leveren.

Artes Group houdt je graag op de hoogte. Ontdek onze nieuwste ontwikkelingen!