Foto Muurtjezetten
Artes Group

Tijd voor een transfer!

De Artes Bouwploeg

EB pre2021 2

De voorbije jaren kleurden onze Constructive People Delphine, Steven en Jeffry onze employer branding campagne "op alle terreinen".
Na 5 jaar zien ze er nog steeds even stralend uit maar vonden we het tijd voor iets nieuws.

Via een interne bevraging aan onze Constructive People over de troeven van Artes als werkgever zijn we aan de slag gegaan. Het resultaat is een nieuwe frisse campagne met 3 nieuwe campagnebeelden.

Foto jobdievooruitgaat

De Artes Bouwploeg

Werken bij Artes Group, dat is werken bij de kampioen van de bouw. Dat komt dankzij ons sterke team met verschillende talenten, die perfect op elkaar zijn ingespeeld. Er zijn denkers en durvers, werkhanden, bureauhanden, sporters en supporters, trekkers en plantrekkers. Kraks in rekenen, tekenen en dingen in gang steken. Samen werken ze aan de grootste en uitdagendste werven van ons land.

We smijten ons elke dag en nemen graag initiatief. We zijn kampioenen die willen blijven groeien. Om te kunnen blijven groeien zijn we steeds op zoek naar nieuwe spelers om de Artes Bouwploeg te versterken.

Foto tetris

Drie redenen om de Artes Bouwploeg te versterken

  • Een enthousiaste bende
  • Samen op ons allerbest
  • Altijd in beweging

Een job bij Artes Group?

Hier krijg je de kans om te groeien naar een niveau waar we samen trots op zijn. Onze Constructive People en Dedicated Developers maken het verschil.

Artes Group houdt je graag op de hoogte. Ontdek onze nieuwste ontwikkelingen!