Header
Artes Group

We rekruteren voor de grootste ploeg van 't Stad!

We rekruteren de grootste ploeg van ’t Stad voor de werken aan de Oosterweelverbinding

We zoeken versterking voor de grootste ploeg van ’t Stad. Dat team is zo straf, dat zelfs de grootste supporters van Antwerp FC en Beerschot ernaar opkijken. Met die creatieve insteek rekruteert Artes Group nieuwe medewerkers om mee te bouwen aan de Oosterweelverbinding.

De Oosterweel-werf is de grootste werf van België. “Om dit reusachtige project in goede banen te leiden, hebben we mensen met specifieke vaardigheden nodig”, zegt Lieselot Vandemaele, communicatieverantwoordelijke bij Artes Group. “Het gaat onder meer om werfleiders, contract managers en projectingenieurs. Allemaal functies die al jaren een vaste plaats hebben in de lijst met knelpuntberoepen van de VDAB. Daarom moeten we extra hard opvallen op de arbeidsmarkt”, vertelt Lieselot.

Dat doen we met ‘de grootste ploeg van ’t Stad’. We spelen de concurrentie tussen de twee populairste voetbalclubs van Antwerpen uit in onze nieuwste rekruteringscampagne. Supporters van Antwerp FC en Beerschot kijken vol bewondering naar de grootste ploeg van ’t Stad, ofwel de medewerkers van Artes die aan de Oosterweelverbinding werken.

De campagne wordt de komende weken ingezet op alle grote Artes-werven in de regio, zoals aan de Scheldekaaien en het Gerechtsgebouw. Ook op sociale media rekruteert de grootste ploeg van ’t Stad nieuwe spelers.

Het project Oosterweel dat gebouwd wordt in opdracht van Lantis moet het verkeer rond Antwerpen vlotter laten verlopen en zal de stad meer groene ruimte geven. De totale oppervlakte van de werf bedraagt zo’n 15 000 m², waarop een ketenpark met 100 werkplekken werd neergepoot. De THV Rinkoniën, waar behalve Artes Group ook CIT Blaton, Stadsbader en Mobilis deel van uitmaken, is verantwoordelijk voor meer dan 90 bouwwerken: een flyover van meer dan 450 m, nieuwe tunnels, bruggen en wanden. Daarnaast wordt er ook bestaande infrastructuur gerenoveerd.

Aanvoerder
Oosterweel
Wb grootste Ploeg

Kom bij de grootste ploeg van ’t Stad

Wil jij werken in de bouw? Bekijk de jobs bij Artes en werk mee aan de Oosterweelverbinding: de grootste werf van ons land.

Artes Group houdt je graag op de hoogte. Ontdek onze nieuwste ontwikkelingen!