Artesgroup raadhetpakje3
Artes Group

Welk pakje zat er in het zakje?

De kerstman kwam nog een laatste keer op bezoek om te verklappen wat hij al die tijd geheim hield... Heb jij geraden welk pakje er in zijn zakje zat?

Tijdens deze ongewone feestperiode, kwam de kerstman langs op de Markt in Brugge. Hij liet er een groot pakje achter aan het Provinciaal Hof, waar Artes Group momenteel een gevelrenovatie doorvoert.

‘Artes Group brengt graag sfeer, zeker tijdens deze donkere dagen. Daarom hebben we gekozen voor deze fantasierijke kerstactie op de Markt in Brugge. Het pakje kon je ook terugvinden op een Artes werf in Namen. Daarnaast werd de actie ook via sociale media nationaal gesteund. De wedstrijd was alvast een groot succes!" zegt Lieselot Vandemaele, communicatiemanager bij Artes Group. Meer dan 60.000 mensen hebben de campagne opgemerkt.

Artesgroup raadhetpakje 3

De gedeputeerde van de provincie West-Vlaanderen Bart Naeyaert kwam op vrijdag 8 januari om 13 uur langs om het pakje te onthullen en de winnaars bekend te maken. Voorbijgangers konden raden wat er in het pakje zat aan de hand van drie tips.

  1. niet te zwaar
  2. het prikt een beetje
  3. een heleboel Koparneglur

Het antwoord op de vraag 'Welk pakje zit er in het zakje?' was dan ook 'koperen nagels'. Gedupteerde Bart Naeyaert overhandigde het pakje aan de Constructive People van Artes Woudenberg die instaan voor de gevelrestauratie van het Provinciaal Hof. "De koperen nagels zullen goed van pas komen tijdens de dakwerken die komende maandag van start gaan op de werf." zegt Thijs Jonckheere, projectleider bij Artes Woudenberg.

Artesgroup jandemoorenbartnaeyaert
DARTAGNAN ARTES 412

And the winner is...

  • Eric Rogmans
  • Werner Follon
  • Maria Vlaeminck

Gefeliciteerd Eric, Werner en Maria! De door jullie gekozen prijzen komen zo snel mogelijk jullie richting uit.

Artes Group houdt je graag op de hoogte. Ontdek onze nieuwste ontwikkelingen!