Artes Group

Artesgroup

Onze expertise gaat ver. Daarom is Artes Group de ideale partner voor elk project.

Constructive People familie
  • Eén grote familie


Artes Group werkt aan uitdagende bouwopdrachten en unieke werven. We zijn een sterke speler op alle terreinen: burgerlijke bouwkunde, waterbouw, petrochemie, gebouwen en restauratie. Geen project is ons te moeilijk en onze Constructive People gaan er altijd vollenbak voor. Dat maakt Artes Group de ideale partner voor het ontwikkelen en bouwen van duurzame kunstwerken.

Onze verschillende zusterbedrijven (Artes Depret, Artes Roegiers, Artes TWT, Artes Woudenberg, CAAAP en Van Maele) zijn verspreid over heel België. Dankzij die sterke aanwezigheid wisselen we makkelijk kennis, ervaring, personeel en materieel uit. Dat biedt een enorme meerwaarde voor onze stakeholders.

De expertise van Artes Group gaat nog veel verder. Onze specialisatie in projectontwikkeling uit zich in Artes Projects en CAAAP, een dochterteam van dedicated developers. Artes Prefab zorgt voor de interne productie van prefabbeton en Artes Uptech is de jongste telg in onze familie. Het installatiebedrijf specialiseert zich in sanitaire en HVAC uitrusting en maakt daarmee Artes Group compleet.

Constructive People Restauratie
  • Kwaliteit

Artes Group is deskundig, vakbekwaam en ervaren. Onze
expertise stamt uit een eeuw aan ervaring. Het resultaat staat
dan ook altijd centraal. We werken alleen met modern
materieel en hechten groot belang aan de veiligheid van onze
werknemers. Voor ieder project werken we met respect voor
onze medewerkers en oog voor budget.

Klanten L
  • Klantgerichtheid

Als open en vertrouwde onderneming werkt Artes Group aan projecten voor mensen met mensen. Vanuit onze persoonlijke aanpak zetten we de klant voorop. Constructief samenwerken is voor ons essentieel. We denken mee en geven een invulling aan het verhaal van de klant.

Over Artes betrouwbaarheid
  • Betrouwbaarheid

Artes Group is jouw vaste partner op lange termijn. We gaan voluit voor waardevolle en betrouwbare relaties met onze klanten, medewerkers, partners en stakeholders. Wederzijds vertrouwen loopt als een rode draad doorheen alles wat we doen en herken je in onze aanpak en in onze medewerkers.

Constructive People KMSKA
  • Passie

Artes Group is een hardwerkend team, waarvan alle Constructive People ook ondernemers zijn. Elke dag opnieuw streven we naar het beste resultaat voor onze stakeholders. Die ambitie en energie toont zich in alles wat we doen.

Over Artes flexibiliteit
  • Flexibiliteit

Als dynamische onderneming weet Artes Group telkens te reageren op de steeds veranderende omgeving. We kijken met een vernieuwende blik naar de toekomst en gaan op zoek naar innoverende oplossingen voor nieuwe uitdagingen.

Artes Group houdt je graag op de hoogte. Ontdek onze nieuwste ontwikkelingen!