ons engagement

Artes engagement

Ons engagement

Constructive People op en naast het terrein

Onze Constructive People zijn belangrijk voor ons. Hun familie en omgeving ook. Daarom zetten we ons maatschappelijk in voor verschillende initiatieven.

MUG

MUG-heli

De MUG-Helikopter is 7 op 7 beschikbaar en redt jaarlijks gemiddeld 40 extra levens. Ook helden verdienen hulp. Daarom sponsoren we elk jaar opnieuw de gevleugelde held. Merci MUG, voor alle levens die je redt!

Lees meer

Kom op tegen kanker 4

Kom op Tegen Kanker

Artes sponsort sinds 2017 de 1000km voor Kom op Tegen Kanker. We hebben in 2017 afscheid moeten nemen van een trouwe collega die overleden is aan kanker. Zijn broer, ook een Artes-collega, nam het initiatief om samen met enkele collega’s de 1000km te fietsen. En met succes.

Lees meer >

Jan Vertonghen

Jan Vertonghen Foundation

Alle kinderen zijn bijzonder. Dat vinden wij ook. Daarom helpen we Jan Vertonghen graag in zijn missie om het beste uit elk kind te halen. We gaan voor een wereld waarin kinderen kunnen samenspelen. Ongeacht hun leeftijd, afkomst, geslacht, fysieke of mentale beperkingen.

Lees meer >

Bedienden TWT 38

Artes is trotste partner van Brugge.INC

Brugge.inc zet Brugge op de kaart als ondernemers- en innovatiehub! Dit actieplan zal Brugge en de Brugse regio nog prominenter op de kaart te zetten als topbestemming voor ondernemerschap en innovatie. We steunen we dit project met onze expertise in ondernemerschap.

Lees meer >

Een job bij Artes Group?

Hier krijg je de kans om te groeien naar een niveau waar we samen trots op zijn. Onze Constructive People en Dedicated Developers maken het verschil.

Artes Group houdt je graag op de hoogte. Ontdek onze nieuwste ontwikkelingen!