Starters

The smart start of your career

A 04779

Wat is SMART?

Kom je net van de schoolbanken en ben je klaar om je eerste stappen te zetten in de bouwsector? Bij Artes helpen we je groeien. Je volgt praktische en theoretische trainingen in het SMART-opleidingscentrum en kan rekenen op mentoring en coaching on the job. Zo groei jij uit tot een echte expert in je vak. Samen sterk, samen smart.

De sterktes van SMART

Theorie en praktijk

In het vaste opleidingstraject volg je zowel theoretische als praktische opleidingen.

Intern netwerk

Onze eigen experten leiden je op, dus je leert ze meteen goed kennen en kan later altijd bij hen terecht. En je volgt de opleidingen met je collega’s, dus je bouwt aan je interne netwerk.

Mentoring en coaching

Elke dag bijleren? Dat doe je on the job met jouw mentor. Een klankbord dat altijd paraat staat!

Unieke werfsimulatie

In ons SMART-opleidingscentrum werk je op een unieke werfsimulatie, waar je op een veilige manier het metier aanleert en waar een foutje maken oké is.

SMART ASSE SEB 52
  • PRAKTIJK

In onze fysieke SMART-opleidingscentra ga je aan de slag op een unieke werfsimulatie. Een veilige omgeving waar je de stiel leert van ervaren ploegbazen en werfleiders die al jaren in het vak staan. Maar da’s niet alles: je krijgt op die manier al een voorproefje van je toekomstige werkplek én schept een band met je collega’s! Klaar om samen te groeien?

Preventiedag AROE 19012024 225 1
  • THEORIE

Je kan verschillende technische opleidingen volgen bij onze eigen experts met jarenlange ervaring. Een smart move om te groeien in je carrière, maar ook om Artes beter te leren kennen en te ontdekken wat jouw job precies inhoudt. Je mentor staat elke dag aan je zijde. Actieve kennisdeling is waar het ons om draait, zowel onder collega's als tussen zusterbedrijven. Zo creëren we een rijke leeromgeving waar iedereen iets van elkaar opsteekt.

Feuille

"Als starter volg je elke twee weken een opleiding. Zo leer je het bedrijf beter kennen en krijg je meer zelfvertrouwen in je job." Feuille, Assistent Projectingenieur bij Artes Depret.

Traject studenten

Onze organisatie leren kennen

Jouw job ontdekken

De metier leren

Sociale vaardigheden ontwikkelen voor jouw functie

Stage lopen bij Artes? Smart move!

Als stagiair bij Artes volg je projecten van heel dichtbij op met een mentor aan je zijde. Je start in de afdeling die het best bij jouw skills aansluit. Een slimme zet om te bouwen aan je toekomstige carrière!

Artes Group houdt je graag op de hoogte. Ontdek onze nieuwste ontwikkelingen!