Artes Terreinen Burgerlijke bouwkunde

Burgerlijke bouwkunde

Bij Artes Group hebben we heel wat projecten die vallen onder de noemer 'burgerlijke bouw'. Denk maar aan het bouwen van bruggen, tunnels, spoorwegen, stations, parkings, waterzuiveringsinstallaties en nog vele andere infrastructurele bouwprojecten. Ze hebben niet alleen een positieve invloed op het maatschappelijke landschap, maar ze laten ook een sociale of economische indruk na op onze samenleving.

Bekijk referenties

Onze medewerkers zijn flexibel, gedreven en bekwaam. In combinatie met ons modern en aangepast materieel, zorgen zij ervoor dat Artes Group een belangrijke positie inneemt op de zeer concurrentiële Belgische markt. Dankzij die expertise kan Artes Group een echte meerwaarde bieden, vooral als het gaat om complexe projecten.

Terreinen 0006 burgerlijke Bouwkunde

Al sinds het begin is burgerlijke bouwkunde een belangrijkste activiteit voor Artes Depret, Artes Roegiers en Artes TWT. Artes TWT is vooral gespecialiseerd in het bouwen en onderhouden van spoorwegen en bruggen. Zo stonden ze in voor het bouwen van de nieuwe brug te Chooz in Frankrijk of de onderhoudswerken aan de spoorweg in Rhisnes. Artes Depret en Artes Roegiers bouwen niet enkel bruggen, maar ook tunnels, parkings ... Zo kent iedereen wel de werken aan de N31 te Brugge, waar Artes Depret meerdere tunnels aanlegde. Artes Roegiers voerde dan weer de TGV- en stationswerken in het Centraal Station van Antwerpen uit.

Huidige werven

Meer Burgerlijke bouwkunde
Artes Group houdt je graag op de hoogte. Ontdek onze nieuwste ontwikkelingen!