Artes Terreinen Gebouwen

Gebouwen

Artes Group werkt aan bouwwerken in zowel de private als de openbare sector. Zo bouwen we niet alleen bedrijfs-, industrie-, appartements- en kantoorgebouwen, maar ook zwembaden, ziekenhuizen, scholen, rust-en verzorgingstehuizen, sportzalen ... Dat gaat van nieuwbouw, ruwbouw en afwerking, tot de renovatie van gebouwen.

Bekijk referenties

Onze gemotiveerde medewerkers werken snel en efficiënt met state-of-the-art materieel aan onze gebouwen. Artes Group streeft steeds naar een kwalitatief hoogstaand en eigentijds bouwwerk en is dan ook al jarenlang met succes actief in deze sector.

Terreinen 0005 gebouwen

Bovendien staat Artes Group voor flexibiliteit en klantgerichtheid. We kunnen tussenkomen in elke fase van het project, afhankelijk van de noodzaak of specifieke vraag van de klant. We hebben dan ook ervaring in verschillende bouwformules, zoals openbare aanbesteding, DBFM (design, build, finance, maintenance), PPS (publiek-private samenwerking), bouwteamformule, etc. Op die manier kunnen we snel en gericht inspelen op de vraag van de klant en constructief meedenken in het bouwproces. Dat kan resulteren in een meer economische uitvoering of een kortere uitvoeringstermijn van het project. Daarbovenop gebeurt ook de volledige coördinatie van onderaannemers door Artes Group.

Artes Depret, Artes Roegiers en Artes TWT specialiseren zich vooral in gebouwen met een zekere technische complexiteit en uitstraling. Hier kunnen we dan ook een grote meerwaarde bieden. Zusterbedrijf Artes Woudenberg biedt eveneens nieuwbouwprojecten aan, maar spitst zich hoofdzakelijk toe op het renoveren en restaureren van geklasseerde bouwwerken.

Huidige werven

Meer Gebouwen
Artes Group houdt je graag op de hoogte. Ontdek onze nieuwste ontwikkelingen!