Vanmaele
Terreinen 0001 technieken

Artes Uptech (vroeger 'Van Maele NV') is al 4 generaties lang jouw trouwe partner in sanitair en HVAC. We zijn gespecialiseerd in sanitair, verwarming en ventilatie. Artes Uptech is gestart als een hecht familiebedrijf en zet die trend graag verder. Op die manier kunnen we het duurzame karakter van onze onderneming blijven benadrukken en onze klanten een persoonlijke aanpak aanbieden.

Geschiedenis: Artes Uptech (vroeger 'Van Maele NV') bestaat al een halve eeuw. Het bedrijf werd opgericht door Florimond Van Maele in 1969 te Varsenare. Hij gaf de fakkel door aan zijn zonen Roger en Robert Van Maele. In 1991 vervoegde Philippe Van Maele, zoon van Roger, het managementteam. Recent deed ook dochter Joséphine Van Maele haar intrede, daardoor zijn ze reeds aan de vierde generatie toe.

Aangezien we ondertussen ook zijn uitgegroeid tot een actieve kmo, worden we versterkt door een 50-koppig team.

Onze certificaten

Onze erkenningen

  • Sanitair: Klasse 7
  • CV: Klasse 7
  • Ventilatie: Klasse 6

Een halve eeuw Artes Uptech. Dat betekent dus ook dat we reeds 50 jaar met succes grote projecten realiseren. Doorheen de jaren legden we ons toe op grote, complexe gebouwen. We beginnen een project altijd met een studie op onze interne studie- en tekenafdeling en eindigen met de afwerking van sanitair en HVAC. Om een correcte en volledige service aan te bieden, heeft Artes Uptech een sterk team klaarstaan. Zij zijn gespecialiseerd in zowel nieuwbouw als herstellings- en renovatiewerken op vlak van sanitair, centrale verwarming, nazicht stookplaatsen, … Kwaliteit en klanttevredenheid staat steeds voorop!

Ondertussen kunnen we onze klanten een stevig palmares voorschotelen. Zo hebben we al heel wat samengewerkt met een aantal ziekenhuizen, die ons vakmanschap en onze knowhow duidelijk kunnen smaken. We drukten vooral onze stempel in eigen streek: AZ Sint-Jan in Brugge, het AZ Groeninge in Kortrijk en zowel het Az Damiaan als het Henri Serruysziekenhuis in Oostende. Voorts prijken ook het Penitentiair Complex te Brugge Sint-Andries en grootse bouwprojecten zoals Finis Terrae te Knokke op de lijst van technische hoogstandjes die door ons bedrijf werden en worden gerealiseerd. We steken natuurlijk ook de provinciegrenzen over om mee te werken aan grootste projecten. Denk maar aan het project van de helihaven op het dak van het OLV-ziekenhuis. Een absolute Belgische primeur.


Huidige werven

Meer Technieken
Artes Group houdt je graag op de hoogte. Ontdek onze nieuwste ontwikkelingen!