Oosterweel

Oosterweel Header

Kom bij de grootste ploeg van 't Stad!

Werken bij Oosterweel

De Oosterweelverbinding zal zorgen voor minder files, minder ongevallen en een betere levenskwaliteit voor de hele Antwerpse regio. Artes bouwt trots mee aan dit groots kunstwerk.

Stap jij mee in ons verhaal?

Artes People Oosterweel Linkeroever 19

Constructive people

Bij Artes Group werk je aan uitdagende bouwprojecten en unieke werven. We zijn een sterke speler op alle terreinen en zijn verspreid over heel België. Geen project is te moeilijk, want ons toegewijde team van Constructive People gaat er altijd vollenbak voor. En op de werf van de Oosterweelverbinding is dat niet anders.

Beeld waarom artes Test

Waarom Artes? 5 redenen om te werken bij de grootste ploeg van ’t Stad!

Leer van de beste coaches

Ben je nieuw in onze ploeg, dan sta je er nooit alleen voor. Tijdens je eerste jaar krijg je een persoonlijke mentor die jouw traject mee uitstippelt en samen met jou je talent laat groeien.

Denk mee over onze tactiek

We denken samen na over de beste strategie. Iedereen krijgt de kans om te ondernemen en zelf met ideeën naar voren te komen. Zo worden we samen nog beter.

Eén team

Artes Group is een groot, maar heel hecht team. In de grootste ploeg van ’t Stad kent iedereen elkaar. Ook in de verschillende Artes bedrijven organiseren we elk jaar legendarische teamactiviteiten.

Recht op doel

Bij Artes dribbelen we niet om de zaken heen. We gaan recht op ons doel af: wat je ziet, is wat je krijgt. We zijn eerlijk in wat we zeggen en wat we doen.

Fun op en naast het veld

Onze Constructive People gaan tot het uiterste op ’t veld, maar ook ernaast. Hier pak je na een werfvergadering samen een pint, kan je rekenen op je team en blink je uit in collegialiteit.

22 02 05 Apen West foto 28
Een grote ploeg heeft goeie coaches nodig. Als projectingenieur help ik het project te stroomlijnen, zowel op technisch als op financieel en administratief vlak.
Joppe, projectingenieur Oosterweel

Kies je positie op ons veld

Kan jij onze spelers coachen? Of hou je ons team liever sterk achter de schermen? Voor de grootste ploeg van ’t Stad zoeken we allerlei soorten talent.

Het bouwen van de verschillende kunstwerken op verschillende locaties is een hele uitdaging. Ik zorg ervoor dat alle spelers op elkaar zijn afgestemd. Ik plan, overleg en volg alle projecten tot in de puntjes op.
Hannes, projectleider Oosterweel
Oosterweel 11062019 3

De grootste werf in cijfers

  • 100 werkplekken in het ketenpark
  • 120.000m³ beton
  • 15 miljoen kg wapening
  • + 90 kunstwerken (bruggen, tunnels, fly-over, wanden …)
Mee de brug maken tussen digitalisering en de bouw? Het ontwikkelen en coördineren van 3D informatiemodellen bij complexe en uitdagende kunstwerken. Het opmaken van een 4D planning. Het mee vormgeven en aansturen van het Artes BIM-team. Je vindt het hier bij de grootste ploeg van ’t stad!
Celine, BIM-manager
Oosterweel LienMeet the team!

Lien is projectingenieur op de grootste werf van België. Samen met de grootste ploeg zet ze zich elke dag in voor de Oosterweelwerf.

Lees hier het interview met Lien.

Een job bij Artes Group?

Hier krijg je de kans om te groeien naar een niveau waar we samen trots op zijn. Onze Constructive People en Dedicated Developers maken het verschil.

Artes Group houdt je graag op de hoogte. Ontdek onze nieuwste ontwikkelingen!