IMG 3768
Artes Group

Acht enthousiastelingen werden geselecteerd om in twee weken de basis van bekisten aan te leren

ACADEMY ACCENT

Bij Artes Group zijn wij échte Constructive People!

We geloven sterk in de kracht van onze eigen mensen en expertise om het verschil te maken op onze uitdagende projecten. Daarom organiseren we diverse duurzame en praktijkgerichte opleidingen, want wij weten dat goed opgeleide professionals het kloppend hart vormen van elke succesvolle onderneming.

In samenwerking met VDAB en Accent hebben we de voorbije weken met open armen 8 enthousiaste arbeiders ontvangen in onze eigen Artes Academy. Daar hebben ze een intensieve opleiding in bekistingswerken gevolgd. Hierbij maakten ze niet alleen kennis met verschillende uitvoeringsmethodieken, maar voerden ze ook praktische oefeningen ter plaatse uit en kregen ze inzicht in diverse bekistingstoepassingen. 👷‍♂️

Ons doel is duidelijk: we streven ernaar getalenteerde individuen de nodige vaardigheden te bieden, zodat ze vol vertrouwen en met kennis van zaken aan de slag kunnen in onze ervaren bouwploeg. Artes Group is niet alleen een plek waar kunstwerken tot stand komen, maar ook waar jij je eigen bouwkunst kunt ontwikkelen en een duurzame carrière kunt opbouwen.

Artes Group houdt je graag op de hoogte. Ontdek onze nieuwste ontwikkelingen!