Theunisbrug Anvers 01 Schreder 4
Artes Group

Aelterman bvba wordt opgenomen in de Artes Group.

Op 1 maart 2022 heeft de firma Aelterman bvba 70 kaarsen mogen uitblazen.

Aelterman is een familiale onderneming met 80 medewerkers gevestigd aan het Kluizendok in de Gentse Kanaalzone. Als prominente nichespeler in het bouwen van stalen bruggen, sluisdeuren en aanverwante metalen constructies heeft het bedrijf op 1 maart haar 70 jarig bestaan gevierd. Met een jaaromzet van 25 mio vond de familie Aelterman dat de tijd was aangebroken om op zoek te gaan naar schaalvergroting. Met Artes Group vonden ze de geschikte partner.

Artes Group en Aelterman zijn geen onbekenden voor elkaar. Beide bedrijven hebben meermaals hun expertise gebundeld in uitdagende bouwprojecten. Zeer recent werden de Theunisbruggen aan het Albertkanaal in Antwerpen opgeleverd. Een zeer geslaagde samenwerking!

Infrastructuurwerken vormen een belangrijk onderdeel van Artes Group. Op vandaag worden deze werken als geïntegreerde projecten in de markt gezet. Het uitvoeren van verschillende disciplines binnen de Artes Group is een meerwaarde voor onze klanten. De overname van de firma Aelterman moet in deze context bekeken worden.

Door de uitgebreide expertise en uitwisseling van kennis, ervaring, personeel en materieel is dit een enorme meerwaarde en hebben we opnieuw een belangrijke stap gezet richting een multidisciplinaire bouwgroep”, zegt Robert Hoornaert, gedelegeerd bestuurder van Artes Group.

De Artes Group heet de collega’s van Aelterman een warm welkom. Met 80 nieuwe medewerkers groeit de Artes Familie naar 850 Constructive People en een jaaromzet van circa 400 mio.

Theunisbrug Anvers 01 Schreder 4
Artes Group houdt je graag op de hoogte. Ontdek onze nieuwste ontwikkelingen!