Handbogenhof Lier
Gebouwen

Lanceringsavond Handbogenhof Lier

De verkoop van Handbogenhof te Lier is gestart!

Dinsdag 4 en woensdag 5 juni lanceerde CAAAP het project Handbogenhof te Lier.

De lanceringsavonden op 4 & 5 juni van Handbogenhof waren een groot succes. De eerste woningen werden reeds gereserveerd. Er is dan ook voor elk wat wils!

Het project wordt gebouwd in verschillende fases.

In de eerste fase van het project werd een dienstencentrum en 35 appartementen voor senioren gerealiseerd. De omgevingsvergunning voor fase 2 is ondertussen ook in orde. De tweede fase van het project is opgedeeld in 5 woongebouwen rond een groene binnentuin, die plaats bieden aan 82 appartementen, 1 praktijkwoning en 6 handelsruimtes.

De lichtrijke 1, 2 of 3-slaapkamerappertementen worden telkens afgewerkt met kwalitatieve materialen. In de 3 penthouses is het gevoel van luxe en comfort overal aanwezig. Daarnaast biedt Handbogenhof ook appartementen volgens het SmartOne principe. Dit zijn moderen appartementen ideaal voor starters, investeerders of mensen die op zoek zijn naar een budgetvriendelijke woning met een hedendaagse inrichting.

De doordachte inplanting van de verschillende gebouwen zorgt ervoor dat elk terras geniet van mooie zichten op de binnentuin, de vesten of de stad. Het gezellige wandelpad dat diagonaal door de site loopt, geeft een prachtig uitzicht op de Sint-Gummaruskerk.

Het volledige binnengebied van Handbogenhof is autovrij. In de ondergrondse parkeergarage is plaats voor 101 wagens en zijn er 263 fietsenstallingen.

Meer informatie over dit project vind je terug op www.handbogenhof.be

Artes Group houdt je graag op de hoogte. Ontdek onze nieuwste ontwikkelingen!