A10 001

Van Maele binnenkort langs de A10 in Oudenburg

Sinds eind december 2018 heeft Artes Group haar inhouse expertise versterkt door de collega’s van Van Maele te verwelkomen binnen de Artes familie. Van Maele nv is een kwaliteitslabel binnen hun domein: sanitaire en HVAC installaties.

Artes Group heeft grootse plannen op het vlak van technieken en wil deze tak verder uitbouwen . Een herlokalisatie was onvermijdelijk aangezien huidige locatie van Van Maele in het centrum van Varsenare ons te weinig mogelijkheden geeft om deze ambitieuze plannen waar te maken. Recent heeft Artes Group, de voormalige site Claeys-Verhelst langs de A10 te Oudenburg, verworven.

A10 002

“Deze mooie opportuniteit kwam op ons pad: ruim 25.000 m2 bedrijventerrein, gelegen langs de A10/E40, met een waaier aan mogelijkheden. Dit zette ons aan tot snel handelen,” zegt Koen Vandewalle, algemeen directeur bij Van Maele.

Naast de integrale verhuis van Van Maele (zomer 2022) wil Artes Group op deze terreinen ook ruimte laten voor nieuwe initiatieven en onder meer een nieuwe kmo-zone ontwikkelen. Met het bedrijventerrein komen we tegemoet aan de grote nood aan ruimte om te ondernemen en kan bijkomende tewerkstelling gecreëerd worden.

A10 003

“ Wij zijn opgetogen dat onze site mogelijkheden zal bieden aan ondernemers om hun droom waar te maken. Voor Oudenburg betekent deze ontwikkeling een opwaardering van de economische activiteit; de ontsluiting via de afrit naar Brugge toe vermijdt druk doorgangsverkeer door het stads centrum” – Sabine Claeys, interim manager

Artes Group houdt je graag op de hoogte. Ontdek onze nieuwste ontwikkelingen!