DSC 1087 LR Large
Gebouwen

Veiligheid is onze dagelijkse topprioriteit

Afgelopen vrijdag vond bij Artes Depret de jaarlijkse veiligheidsdag plaats.

Afgelopen vrijdag vond bij Artes Depret de jaarlijkse veiligheidsdag plaats.

Veiligheid is een dagelijkse topprioriteit daarom willen we bij Artes ons personeel sensibiliseren en na een veilig jaar ook belonen. Dit doen we aan de hand van zowel praktische als theoretische workshops.

Tijdens de veiligheidsdag kunnen werknemers een opleiding volgen zoals hoogtewerkers of schaarliften maar er komen ook verschillende workshops aan bod.

Bij de workshops houden we bij Artes rekening met de noden van de afdeling waterbouw en de afdeling gebouwen. De risico’s uit deze afdelingen wijken sterk af van elkaar. Het water is het grootste risico in de afdeling waterbouw. Het is belangrijk dat je een drenkeling kan redden voor mocht er iemand overbood vallen, dit werd uitvoerig geoefend tijdens de workshop ‘gebruik van zwemvesten’.

Verder stond chemische verankering, gebruik van ladders, brandpreventie, helphouding en eerste hulp bij ongeval en milieu op het programma.

Met Artes willen we blijven investeren in de veiligheid van al onze werknemers want op elke werf geldt de regel ‘safety first’!

Onze vooraf aangekondigde primeur kon door het mistige weer helaas niet doorgaan.

Maar uitstel is geen afstel, binnenkort hierover meer nieuws!

Artes Group houdt je graag op de hoogte. Ontdek onze nieuwste ontwikkelingen!