Kortrijk
Gebouwen

We hebben het hoogste punt bereikt op de Groeningeabdij in Kortrijk!

IMG 3932

In Kortrijk hebben we het hoogste punt bereikt van Abby, het nieuwe museum voor beeldende kunst in het historische hart van de stad.

Traditioneel is het tijd om een meiboom te plaatsen, ditmaal op zo’n 12 meter boven de begane grond. Om het goede nieuws te vieren, waren er food & drinks voorzien voor het volledige werfteam!

De Groeningeabdij-site is momenteel één grote werf, een situatie die tot eind 2024 zal duren. Het museum wordt naar verwachting in november 2024 opgeleverd.

De werken verlopen volgens planning. Op dit moment wordt het interieur van het historische gedeelte aangepakt. Het paviljoen, de nieuwe constructie waarop de meiboom is geplaatst, kan nu ook verder worden afgewerkt.

In dit project is de synergie van de Artes Group goed zichtbaar. Artes Depret staat in voor het volledige project, Artes Woudenberg voor de restauratie en Artes Uptech voor de technieken.

Een job bij Artes Group?

Hier krijg je de kans om te groeien naar een niveau waar we samen trots op zijn. Onze Constructive People en Dedicated Developers maken het verschil.

Artes Group houdt je graag op de hoogte. Ontdek onze nieuwste ontwikkelingen!