Euro Space Center 08
Buildings

Het Euro Space Center neemt je opnieuw mee op ontdekking in de ruimte!

Het Euro Space Center in Transinne brengt de betoverende wereld van de ruimte tot leven voor klein en groot. Na bijna 30 jaar was het hoog tijd voor een opfrissing van deze bijzondere attractie.

Na maanden van grondige renovatie, neemt Euro Space Center je opnieuw mee op ontdekking in de ruimte tijdens nieuwe ludieke en leerrijke avonturen. Duik in de wondere wereld van de astronaut en beleef een onvergetelijke ervaring! Uniek in Europa !

Maak je klaar om in de voetsporen te treden van de pioniers van de verovering van de ruimte. Vertrek een hele dag lang met het gezin op ontdekking van alle uithoeken van de melkwegstelsels.

Op de maan wandelen of over Mars vliegen, de vrije val of de middelpuntvliedende kracht ervaren, het Marsdorp bezoeken … Zowel klein als groot zijn welkom op de lanceerbasis van het Euro Space Center. Klaar om op te stijgen! Dankzij het werk van de Constructive People van Artes TWT kan je het nieuwe Euro Space Center ontdekken!

Artes stond in voor de volledige renovatie van het gebouw. Gedurende 1 jaar werkten de Constructive People van TWT aan het interieur en de buitenkant van het gebouw. En het resultaat mag gezien worden! Aan de buitenkant werden het dak, de gevels, de terrassen gerenoveerd en werd gevelverlichting voorzien. Binnenin is de elektriciteit, verwarming en HVAC vernieuwd. Ook de sanitaire delen kregen een opfrissing. De verdere afwerking zoals vloeren, plafond en muren maar ook nieuwe moderne apparatuur zoals WIFI, toegangsbeheer, telefonie… maakten deel uit van het dossier.

Artes keeps you updated monthly. Subscribe.