Ploeg Onderhoud 7
Artes Group

Ploeg Onderhoud in de kijker!

Het zevenkoppige team van het onderhoud bestaat uit Denis, Andy, Jeoffrey, Joeri, Guido, Tom en Dominique.

De kracht van Team Onderhoud

Het team onderscheidt zich naar eigen zeggen door hun veelzijdigheid en uitgebreide kennis van verschillende werken en uitvoeringsmethodes, variërend van bekisting en wapening tot schilderen en kleinere klussen. Wat hen echt uniek maakt, is hun vertrouwdheid met kanalen, rivieren en uitwateringsconstructies. Die kennen ze soms zelfs beter dan het bestuur dat de opdracht geeft.

Geen half werk
Op Team Onderhoud kan je altijd rekenen, weer of geen weer. Ze staan paraat om problemen op te lossen die zich kunnen voordoen langs het water. Bovendien hebben ze de mogelijkheid om grotendeels zelfstandig te werken en beschikken ze over een uitgebreid arsenaal aan eigen materiaal voor hun onderhoudswerken. Voor deze collega’s staat vrijheid binnen de job centraal, waarbij de kwaliteit naar de klant toe van groot belang is: half werk leveren is uit den boze.

Afterwork
De boog kan natuurlijk niet altijd gespannen staan. We wilden dan ook weten wat de teamleden na hun werk doen. Dennis en Joerie gaan al eens graag een pintje drinken met vrienden op café. Andy heeft tonnen energie en vind je vaak in de fitness. Jé blijft ook buiten de uren gewoon werken, terwijl Dominique graag gamet. Guy en Tom doen het graag wat rustiger aan door respectievelijk te gaan wandelen met de hond en activiteiten te doen met de kinderen.


Artes keeps you updated monthly. Subscribe.