Tim op Oosterweel
Artes Group

Wil jij net als Tim werken bij de grootste ploeg van 't Stad?

Tim werkt als projectingenieur voor Artes Depret. De voorbije 4 jaar was hij actief op ’t Zand in Brugge, Wielfender in Zeebrugge, Overzet in Blankenberge… Sinds mei 2020 maakt hij ook deel uit van de grootste ploeg van ’t Stad. “Voordien was ik bij Artes Depret vooral actief in West-Vlaanderen in de waterbouw en burgerlijke bouwkunde. Op vraag van de directie ben ik in mei gestart op Oosterweel.

"Ik woon in Sint-Kruis (Brugge) en kon tot nu toe al elke ochtend vlot naar Antwerpen rijden. Voor zo’n uitdagende werf rijd ik dan ook met plezier elke dag naar Antwerpen. Ook de Constructive People van Artes Roegiers hebben me warm ontvangen in Antwerpen. Wat me aanspreekt in dit project? Het is een nationaal imposant project, wat het leuk maakt om aan mee te werken. De werf is opgedeeld in verschillende zones, mij kan je terugvinden in ‘zone 7’, dit zijn de werken ter hoogte van de E17.”

Wat zijn de uitdagingen? “Het afstemmen van alle partijen (civiel en infra) in de planning en nog altijd het verkeer laten doorgaan tijdens alle werken. Voor elke stap van de werf is een spannende deadline voorzien dus deadlines halen is altijd uitdagend. Mijn taken op de werf bestaan uit het opvolgen van de uitvoering van de lopende werken en de inkoop en voorbereiding van
de volgende werken.”

Wb grootste Ploeg

Wil jij ook meewerken aan de grootste werf?

De Oosterweelverbinding zal zorgen voor minder files, minder ongevallen en een betere levenskwaliteit voor de hele Antwerpse regio. Artes bouwt trots mee aan dit groots kunstwerk. Stap jij mee in ons verhaal?

Artes keeps you updated monthly. Subscribe.