PG 12 Steiger GTS
Travaux hydrauliques

Steiger GTS, Gent

In de Gentse haven werkt ons bouwteam aan een indrukwekkende aanlegsteiger waardoor laden een lossen efficiënter moet verlopen.

In het Kluizendok in de Gentse haven investeert GTS (Ghent Transport & Storage) volop in de petrochemie, o.a. door de bouw van grote opslagtanks. Om een efficiënte laad- en losactiviteit mogelijk te maken, wordt er een indrukwekkende aanlegsteiger gebouwd. Artes is gekozen om deze steiger te realiseren!

500 meter lang
De steiger biedt maar liefst 4 scheepsposities, waardoor verschillende schepen gelijktijdig bediend kunnen worden. Met zijn indrukwekkende omvang van maar liefst 500 m lengte en zijn capaciteit wordt de steiger een referentiepunt binnen de Gentse haven en een toonaangevend project in heel België. Als ervaren bouwpartner zorgt Artes ervoor dat de steiger voldoet aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen. Ons team staat klaar om de uitdaging aan te gaan en deze unieke infrastructuur te realiseren. Hiermee leveren we een belangrijke bijdrage aan de groei en ontwikkeling van de petrochemische sector in de regio.

Maître de l'ouvrage

GTS

Montant

6.500.000 EUR

Période

2023 - 2024

Site

Kluizendok, Gent

Chantiers semblables

tous les chantiers
Restez au courant de nos actualités et de tous nos projets !