Render Kantoor AR

Nieuw kantoor Kruibeke

Bouwen aan een nieuw kantoor, is bouwen aan de toekomst.

Kantoor Kruibeke apr 21 13

Elke dag opnieuw krijgt ons nieuw kantoorgebouw te Kruibeke vorm. Zowel voor potentiële klanten als (nieuwe) medewerkers willen met dit project onze vakkennis en expertise nog meer in de kijker zetten. Het bouwproces van ontwerp tot uitvoering en afwerking brengen we hier zorgvuldig in beeld door middel van verschillende videofragmenten. Zo kan iedereen de ontwikkeling op de voet volgen.

Kantoor 20112020 2

Beginnen bij het begin

Jaspers – Eyers architecten kreeg de opdracht toegewezen een kantoor te bouwen dat voldoet aan alle noden en behoeften. Daarbovenop kwam ook nog eens de unieke locatie met vergezicht over de Schelde en natuurgebied naast het nieuwe kantoor. Architect Steven Hendrickx licht in een filmpje toe hoe het ontwerp tot stand is gekomen.

Tijd om te bouwen

De eigen BIM afdeling ging aan de slag en zorgde voor een visueel aspect waarbij alle informatie gecentraliseerd wordt in één model. Toepasbaar van calculatie tot uitvoering zodat tegenstrijdigheden tussen verschillende disciplines vroegtijdig opgespoord en opgelost kunnen worden.


We hebben nog zoveel meer voor jou in petto. Dit is niet alles. Ook na het bouwverlof houden we jou via deze weg op de hoogte van de verdere ontwikkelingen. Wat mag je nog verwachten?

  • Constructive people in beeld
  • Technieken, een must
  • Niets minder dan perfectie

Tijd voor een transfer. In april '22 ruilt Artes Roegiers zijn oude bureauruimtes in voor een nieuw exemplaar met fantastisch uitzicht aan de Schelde.

Restez au courant de nos actualités et de tous nos projets !