MUG-heli

MUG 2

MUG-heli

Artes draagt een warm hart voor de MUG-heli en is trouwe sponsor van deze gevleugelde held. De MUG-Helikopter is 7 op 7 beschikbaar en redt jaarlijks gemiddeld 30 tot 40 levens.

MUG 1

Rune (3,5 jaar), zoontje van Tom Lanckriet, technisch commercieel manager bij Artes, werd enkele jaren geleden gered door het team van IMDH. Toen Rune 1 jaar was kreeg hij plots hevige oncontroleerbare koorts na enkele inentingen. De spoedarts van de MUG-heli was tijdig ter plaatste om de toestand van Rune te stabiliseren.

Kathleen, mama van Benjamin Vanspeybrouck, projectingenieur bij Artes werd door de heli overgebracht naar het AZ Sint-Lucas na hartproblemen.

Beiden danken ze hun leven aan het bestaan van de IMDH vzw.

Sponsoring is van cruciaal belang voor het voortbestaan van de helikopter. De MUG-heli van het AZ Sint-Jan redt jaarlijks heel wat levens maar moet tegelijk elk jaar opnieuw de eindjes aan elkaar proberen te knopen. De komende drie jaar investeert Artes jaarlijks 75.000 euro, goed voor een totaalbedrag van 225.000 euro

MERCI MUG


We zijn als bedrijf de MUG-heli heel dankbaar en bijzonder trots om dit initiatief te steunen en ons steentje bij te dragen zodat de MUG-heli en zijn team kunnen ingrijpen bij dringende hulpverlening. Merci MUG!

Ons maatschappelijk engagement is groot en als bedrijf voelen we ons heel nauw betrokken bij dit initiatief en willen we deze organisatie ten volle blijven ondersteunen.

Blijf op de hoogte van alle initiatieven en moedig onze constructive people aan via facebook.

Artes Group houdt je graag op de hoogte. Ontdek onze nieuwste ontwikkelingen!