NOAH 3
Buildings

Noa'h, Halle

In het hart van Halle ontwikkelt CAAAP 23 luxueuze appartementen in een kleinschalig boetiekgebouw met authentieke art deco gevel.

Het oude Belgacomgebouw in het hartje van Halle krijgt een nieuwe bestemming. Achter de prachtige Art Deco-gevel komt het verhaal van NOA’H, een kleinschalig woonproject met 23 ruime appartementen en 3 handels- of kantoorruimtes.

Bijzonder wonen in Halle

NOA’H, een naam die comfortabel in de mond ligt en naadloos aansluit op de identiteit van het project. Een naam die “rust” betekent en ook uitstraalt, zoals de ruime woonentiteiten. Ook de link met de centrale, uitzonderlijke ligging is gelegd… NOA’H ligt op de Arkenvest in Halle. Een subtiele verwijzing dus naar de Ark van Noach. Een veilige, geborgen plek om te leven en een uitzonderlijke plek om te wonen.

De zuidgerichte terrassen vormen het verlengde van je leefruimte en creëren een intense buitenbeleving. De grote ramen zorgen voor een enorme lichtinval die je appartement de hele dag door in een warme gloed hult en het buitengevoel tot in je woonkamer brengt.

Client

CAAAP

Amount

/

Design

B2AI

Implementation

2020 - 2022

Construction site

Arkenvest, Halle

Our Domains: Buildings, Project development

News

Similar references

All our references
Artes keeps you updated monthly. Subscribe.