Artes Terreinen restauratie

Restauratie

Bij restauratie zijn vakkennis, ervaring en respect voor de geschiedenis van het bouwwerk van groot belang. We proberen dan ook altijd om zo veel mogelijk oorspronkelijk materiaal te behouden en zo weinig mogelijk schade te berokkenen aan het - meestal beschermde - monument. We doen dat met behulp van materialen en technieken, zoals die ook oorspronkelijk werden gebruikt of uitgevoerd.

Bekijk referenties

Woudenberg, in 2011 overgenomen door de Artes Group, specialiseert zich in het restaureren van zowel geklasseerde monumenten als niet-geklasseerde gebouwen. Dankzij jarenlange ervaring en vakmanschap neemt Artes Woudenberg een belangrijke positie in binnen de Belgische restauratiesector. Artes Woudenberg staat vooral bekend om haar totaalrestauraties van gebouwen zoals kerken en kathedralen, burchten en kastelen, herenhuizen en beschermde burgerwoningen ... De kwaliteit van de restauratiewerken, die bijna hoofdzakelijk worden uitgevoerd met eigen mensen, is één van de grote handelsmerken van Woudenberg. Daarbovenop beschikt het bedrijf ook over een eigen schrijnwerkerij en steenhouwerij, die de werven bevoorraden.

Terreinen 0002 restauratie

Ook voor de andere zusterbedrijven betekent Artes Woudenberg een meerwaarde. Voor specifieke restauratieonderdelen in een groter bouwproject kunnen zij een beroep doen op de vakkennis en expertise van Artes Woudenberg. Deze synergie maakt van de Artes Group een unieke bouwpartner. Daarnaast heeft Artes TWT eveneens ervaring met restauratie, waar de Citadel van Namen en het justitiegebouw in Huy een mooi bewijs van zijn.

Huidige werven

Meer Restauratie
Artes Group houdt je graag op de hoogte. Ontdek onze nieuwste ontwikkelingen!