sustainable future

Foto Duurzaamehid

Sustainable future

De wereld is in verandering. Duurzaamheid is overal aanwezig. Bij Artes willen we Futureproof en duurzaam werken. Hiertoe werd de bestaande Artes-strategie verduurzaamd en geactualiseerd. Strategie is een werkwoord. Alleen samen kunnen we deze strategie realiseren.
Het doel is om tegen eind 2025 de strategie volledig gerealiseerd te hebben.

Een strategie met 5 pijlers!

Toekomstgerichte oplossingen

Binnen een competitief kader realiseert Artes Group duurzame woon-,leef- en werkomgevingen in de breedste zin van het woord.

Kwaliteit en efficiëntie

We streven naar een langetermijnrelatie door een goede klantrelatie en -ervaring. We willen efficiënt werken in alles wat we doen. We schenken veel aandacht aan standaardisatie.

Mensgericht

Veiligheid blijft prioriteit op onze werven. We willen samen trots zijn op onze prachtige realisaties en een 'top employer of choice' zijn.

Gezonde groei

Door gerichte partnerships versterken we ons met de beste experten in de markt. Flexibiliteit: dynamisch + innoverende oplossingen voor nieuwe uitdagingen.

Duurzaam

We zetten alles op alles om de CO2-voetafdruk te beperken. Vanuit ons milieumanagement proberen we alle hinder voor de omgeving maximaal te beperken.

Bekijk hier het Duurzaamheidsrapport van Artes

Duurzaamheidsrapport
Artes Group houdt je graag op de hoogte. Ontdek onze nieuwste ontwikkelingen!